BitcoinCoins

“Bitcoin në Shqipëri”- Si po pastrohen paratë e drogës, nëpërmjet monedhave virtuale -Top StoryTregu i paligjshëm i bitcoin dhe monedhave të tjera virtuale në Shqipëri vlerësohet mbi 2 miliardë euro, sa gjysma e buxhetit të shtetit. Ata që prodhojnë sasi të …

source

admin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
admin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.

Comment here